Wimpers

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling van je eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden door siliconen pads gelift. Op deze manier kan elk wimperhaartje behandeld worden. Deze behandeling is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers en met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt. Wimperlifting houdt 6 tot wel 8 weken dus zeg maar dag tegen je wimperkrultang.

Verven

Wanneer je blonde, rosse of lichtbruine wimperharen hebt en je niet echt graag mascara draagt of allergisch bent aan make-up, kan je de wimpers altijd laten verven. De wimpers worden zwart of donkerbruin geverfd en je geniet 6 weken van mooie wimpers. Zelfs bij donkere wimpers zie je het verschil. De punten van de wimperharen zijn altijd wat bleker. Door ze te verven worden ze intenser van kleur, glanzen ze mooi en tonen ze langer.

Wenkbrauwen

Browshaping & verven

Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in verschillende tinten die aansluiten bij je haarkleur, gelaatskleur en oogkleur. Daarnaast kan je ook kiezen voor een browshaping met verven. Bij een browshaping tekenen we de ideale wenkbrauwvorm die het beste bij je natuurlijke wenkbrauw past. Nadat de vorm getekend is verven we ze in de gewenste kleur en gaan we ze epileren in deze vorm. De verf houdt tot 4 weken op de haartjes en houdt niet op de huid, dit wordt meteen weggespoeld na aanraking met water.

Browshaping Henna

Dé perfecte manier om geweldige wenkbrauwen te creëren. Henna brows is beroemd geworden vanwege het tattoo-effect maar dan natuurlijker. Henna blijft tot 2 weken op de huid en 4-6 weken op de haartjes. Langer dan gewone verf dus. Je kan ook je kleur van permanente make-up corrigeren of opfrissen met een henna brows behandeling. Even geen zorgen meer maken over je wenkbrauwen en minder tijdverlies ’s morgens in de badkamer.