Gelaatsverzorging

Dit is iets wat deel zou moeten uitmaken van je dagelijkse routine. Elke dag het gelaat reinigen is een absolute must. 2 of 3x in de week een scrub is ook supergezond voor de huid en geeft een mooi resultaat. Als aanvulling op je dagelijkse routine kan je daarom bij mij kiezen voor een basis gelaatsverzorging om extra grondig te reinigen of om even helemaal te relaxen. Je kan kiezen uit een kleine gelaatsverzorging of een basis gelaatsverzorging met of zonder vapozone. Indien je graag meer info wil of graag het verschil wilt weten, klik dan gerust verder.

Heb je een specifiek probleem aan de huid dat je graag verbeterd ziet? Kies dan voor een specifieke gelaatsverzorging van KEENWELL of ERICSON LABORATOIRE. Deze verzorging is ideaal voor het behandelen van pigmentvlekken, de zone van de oogcontouren, puistjes, droge, vermoeide, gestreste en zuurstofarme huidtypes. Dit is een extra specifieke verzorging bovenop de basis gelaatsverzorging. Voor meer info per specifieke behandeling, klik dan gerust verder.

Doordat de esthetische geneeskunde voor steeds meer vrouwen over heel de wereld toegankelijk wordt, wordt medisch-esthetische verzorging alsmaar populairder. Er wordt gestreefd naar prestaties en onmiddellijke resultaten: de vrouwen van vandaag willen in hun dagelijkse schoonheidsverzorging methodes gebruiken die deze medische zorgen zo sterk mogelijk evenaren. Zich inspirerend op de recentste wetenschappelijke innovaties, creëert ERICSON LABORATOIRE nieuwe behandelingen voor experts in de lijn van de niet invasieve esthetische geneeskunde, klik dan gerust verder.

Bij extra’s krijg je meer uitleg over de apparaten die je verzorging net dat tikkeltje meer kunnen bieden. Bijna bij elke gelaatsverzorging kunnen deze apparaten worden toegevoegd en kom je nog dichter bij je doel om er stralend mooi uit te zien. Benieuwd welke apparaten of extra’s er allemaal zijn? Klik dan gerust verder.