Gelaatsverzorging

Mini verzorging

Wanneer je weinig tijd hebt en niet zo houdt van massages dan kies je voor een mini verzorging. De huid wordt gereinigd en gepeeld gevolgd door een masker en verzorgende crème. Wenkbrauwen en bovenlip kunnen hierbij ook onthaard worden indien gewenst, onzuiverheden worden verwijderd. Alles om je huid te doen stralen, maar dan zonder de ultieme ontspanning van een massage.

Basic verzorging

Alles van de mini verzorging met een massage van het gelaat erbij inbegrepen heet dan de basic verzorging. Reiniging, peeling, ontharing, verwijderen onzuiverheden, masker en verzorgende crème. Een uur genieten en helemaal tot rust komen, met producten afgestemd op jouw huidtype.

Specific care verzorging

Wanneer je een specifiek huidprobleem hebt en hier graag verbetering in wil is de Specific care verzorging precies wat je nodig hebt. Een schilfertje hier, een puistje daar, … Door middel van een specifieke tool of masker werken we dieper in op de probleemzone.

Anti-age PRO verzorging

Bij deze verzorging maken we gebruik van een tool én een specifiek masker aangepast aan je huidtype. Rimpels bestrijden was nog nooit zo effectief daar deze verzorging helemaal gepersonaliseerd wordt.

Enpitsu plus – microneedling

Needling gecombineerd met elektroporatie zorgt voor een grotere stimulatie van het weefsel. Elektroporatie is een techniek waarmee stoffen beter in een cel getransporteerd kunnen worden. Hierdoor bereiken de specifieke serums rechtstreeks de celkern. Deze behandeling gaat dieper dan de klassieke verzorging: 20µm diep in de huid bij een klassieke gelaatsverzorging en 100µm diep door needling te combineren met elektroporatie.

BB-glow verzorging

Meso BB-glow is een verjongende gezichtsbehandeling die zorgt voor onmiddellijke glans en ‘een porseleinen-huid-effect’ dankzij de krachtige 100% veilige en natuurlijke ingrediënten die met microneedling in de huid worden gebracht. Het verbergt onvolkomenheden niet, het vervaagt en elimineert ze geleidelijk aan. Het is geen semi-permanente make-up of een flitseffect om op bepaalde momenten te gebruiken. Niet verdoezelen wel verbeteren!

Aqua Peel Fusion

De aqua peel fusion is een toestel dat 4 technologieën combineert: Reiniging & Peeling, diamant microdermabrasie, naaldloze mesotherapie en led lichttherapie.

Het apparaat zorgt voor een diepe reiniging, deels comedonen uitzuigen en het helpt bij verwijderen van dode huidcellen. We kunnen een ‘diamant’ microdermabrasie en zure peeling uitvoeren op hetzelfde moment. Als dit nog niet genoeg is sluizen we ook nog belangrijke actieve werkstoffen in die de huid intensief hydrateren, voeden en beschermen. Dit met een mooie gezonde huid als resultaat door onder andere huidvernieuwing, stimulatie van de fibroblasten en collageenproductie. Algehele huidverbetering en –verjonging, vermindering van lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie, stevigere en strakkere huid, creëren van kleinere poriën en het normaliseren van de talgproductie.

Kortom: Voor dieptereiniging, comedonen extracties, mechanische & chemische peeling, hydrateren, voeden, verstevigen, liften en verjongen van de huid. De ideale behandeling voor alle huidtypes het hele jaar door.