Over Bellezza

Mijn Verhaal

Het was liefde op het eerste zicht zoals ze zeggen.

Mag ik je mijn kinderdroom vertellen? Als klein meisje was het al duidelijk dat ik kinesist of masseur ging worden. Maar op latere leeftijd kwam ik erachter dat ik voor kinesitherapie een universitaire opleiding van vijf jaar moest volgen. Eerst vijf jaar stilzitten voor ik aan de slag kon? Dat was geen optie voor mij!

Ik ging dus op zoek naar een school waar ik vanaf het middelbaar de nodige massagetechnieken onder de knie kon krijgen. In de opleiding bio-esthetiek en schoonheidszorgen voelde ik me openbloeien. Niet enkel de kneepjes van massagetechnieken werden geleerd maar alle aspecten van schoonheid kwamen aan bod. Een allround opleiding waar ik door ervaren leerkrachten gevormd werd tot schoonheidsspecialiste. Ik merkte al snel dat ik mijn klanten later het totaalpakket in schoonheidszorgen wou bieden. Een salon met professionele behandelingen waarin ontspanning centraal staat.

In 2013 studeerde ik af.  Ik stond te popelen om aan de slag te gaan en te laten zien wat ik geleerd had. Dat deed ik onder andere in Thermen Sané en Schoonheidssalon Ellen. De kriebels om als zelfstandige aan de slag te gaan werden steeds groter. Slechts twee jaar later, op 30 maart 2015 was het zo ver. Ik startte met de nodige zenuwen mijn bijberoep.

Mijn klantenbestand groeide en ik kreeg meer zelfvertrouwen door de complimentjes van vele lieve mensen. Ik zocht naar een andere job om meer tijd te hebben voor mijn eigen salon. Helaas viel deze job minder goed mee dan gedacht. Waarop mijn mama zei: ‘Misschien is dit het teken dat je volledig voor je eigen zaak moet gaan.’ Haar woorden waren nog niet koud en ik ging in hoofdberoep. Mijn droom navolgen was de beste keuze. Iedere behandeling en ieder product heb ik zelf in handen. Mijn eigen salon met mijn eigen visie en mijn eigen klanten die ik mag verwennen. Een perfect begin voor de rest van mijn leven.

Mijn Visie

Door de jaren heen leer je wat je belangrijk vindt. Puur natuur, letterlijk en figuurlijk is mijn motto. Het letterlijke staat voor de producten en firma’s waarmee ik samenwerk. Het figuurlijke betekent voor mij dat iedereen mooi is in zijn puurste vorm. Ik heb ruim de tijd genomen om behandelingen en producten te testen. Het was een lange zoektocht naar producten die volledig aansluiten op mijn visie. Er zijn veel producten die twijfelachtige ingrediënten bevatten. Ik kies ervoor om hier liever niet mee te werken. Ook kies ik ervoor om in mijn verzorgingen geen extreme behandelingen toe te passen. Ik sta helemaal achter behandelingen waar de huid en het lichaam zichzelf gaan herstellen en vernieuwen op een natuurlijke en ontspannen manier.

Het belangrijkste? Je natuurlijke zelf zijn. Dat pas ik toe op mezelf en iedereen die zich goed in zijn vel wil voelen. Je hebt geen botox, fillers of plastische chirurgie nodig om een mooie en gezonde huid te krijgen. Voeding en verzorging die zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk is, dat is wat je huid en lichaam echt nodig heeft.

Iedere dag verdiep ik me in natuurlijke schoonheid om de beste resultaten te behalen. Met veel liefde en passie voor het vak ontdek ik graag nieuwigheden om mijn behandelingen te optimaliseren. Ik wil het beste voor mijn klanten, daar sta ik voor.

Mijn Producten

Bellezza producten absolution
ABSOLUTION
Bellezza producten drbaumann
BAUMANN
Bellezza producten baija
BAIJA
Bellezza producten utsukusy
UTSUKUSY
Bellezza producten bellux cosmetics
AQUA PEEL