Lichaamsverzorging

 • Anti-stress pakking

  De ideale lichaamsbehandeling voor een gestrest lichaam.
  Eerst gaan we een peeling doen van de rug om alle dode huidcellen te verwijderen, daarna komt er een vloeibare paraffine pakking op het lichaam, dit voelt aan als kaarsenvet en gaat een beetje harder worden van textuur naarmate hij langer op de huid ligt. Deze pakking moet 15 à 20 minuten inwerken dus terwijl krijgt u een ontspannende massage van de benen. Na 15 à 20 minuten nemen we de pakking af en krijgt u er nog een ontspanningsmassage van de rug bij met een voedende body lotion.

 

 • Peeling van de rug

  Peelen van de rug met de ‘luffa’ handschoen, een handschoen van paardenhaar ook wel eens genoemd. Daarna gaan we de huid nog dieper peelen met een korrelpeeling voor een zijdezachte huid en krijgt u nog een ontspanningsmassage van de rug met voedende body lotion.

 

 • Peeling van het lichaam

  Hier gaan we op dezelfde manier te werk als bij de rug maar dan over het gehele lichaam. Ook hier peelen we het lichaam met een ‘luffa’ handschoen en naderhand peelen we de huid nog dieper door middel van een korrelpeeling om een zijdezachte huid te verkrijgen. Het lichaam krijgt daarna nog een ontspanningsmassage met voedende body lotion.

Afspraak Maken

Wilt u online een afspraak maken of heeft u nog andere vragen ga dan naar de contact pagina.

Contact