Lichaamsverzorging

Klassieke Massage

Een massage is een behandelwijze van het lichaam door glij- of kneedbewegingen met behulp van een massageolie of massagekaars die bij het aansteken verandert in een olie. Een massage activeert je zelfhelend vermogen, kalmeert je zenuwstelsel, vermindert stress, stimuleert je geluksgevoel, verhoogt je weerstand, stimuleert de doorbloeding, ontknoopt de spieren zodat afvalstoffen worden verwijderd, verbeterd je balans tussen lichaam en geest en geeft je meer energie. Heel wat redenen dus om meteen een massage te boeken.

Hot-stone massage

Het is één van de mooiste en indringendste massages. Men brengt olie aan op het lichaam, daarna wordt er met warme basalt- of lavastenen gemasseerd. Hier wordt gebruik gemaakt van een driedelige combinatie: intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie vanuit de gedachte dat geest, lichaam en ziel één zijn. De massage is vooral geschikt bij spier- en zenuwpijn, stress en burn-out, gewrichtsproblemen en circulatieproblemen, rug- en nekklachten, algemene vermoeidheid of lichamelijke zwakte na ziekte en relaxatie.

Peeling

Als je vaak last hebt van een zogenaamde ‘slangenhuid’ met barsten, schilfers en een ruw gevoel is het een goed idee om je huid regelmatig te peelen. Door je huid regelmatig te scrubben verwijder je dode huidcellen en kunnen nieuwe huidcellen beter naar het huidoppervlak komen. De voordelen van een peeling zijn: huidverjonging, egalere huid, zachtere en soepelere huid, minder ingegroeide haren, verminderen van rimpelende huid en littekens, sneller bruin worden en verminderen van puistjes en korstjes. Je bruine teint is egaler bij scrubben voor de zomer en blijft ook langer na de zomer. Belangrijk na een peeling is de huid ook goed in te smeren zodat de natuurlijke huidbarrière kan herstellen.

Voetreflexologie

Dit is een unieke methode om de mens in al zijn aspecten in evenwicht te brengen. Een orgaan dat niet optimaal functioneert, hindert de bloedsomloop en laat op die manier afvalstoffen achter. Die afvalstoffen reflecteren ook op de reflexpunten in de voeten en kunnen daar kristalliseren. Deze verstoren op hun beurt de energiebanen, waardoor het orgaan minder energie krijgt. Zo kan er een klacht ontstaan of een kwaal verergeren. Het hele netwerk van zenuwen wordt gehinderd in het doorzenden van prikkels. Door het toepassen van reflexologie dwingen we de kristallen terug in de bloedbaan. Daardoor wordt de energiebaan gedeblokkeerd en de kristallen geëlimineerd via bloed, nieren, darmen, lymfe en huid. De energie kan weer vrij stromen en het lichaam kan herstellen.

Relax gelaatsverzorging

Hou je heel erg van een gelaatsverzorging en krijg je maar geen genoeg van die massage? Dan kan je kiezen voor een ontspannende gelaatsverzorging. De massage wordt uitgebreid met een heerlijke hoofdhuidmassage. Er worden ook geen onzuiverheden verwijdert of ontharing gedaan (kan wel altijd als supplement toegevoegd worden). Een uur lang genieten met producten steeds afgestemd op jouw huidtype.

Anti-stress behandeling

Ben je iemand die nogal gestrest door het leven gaat, probeer dan de anti-stress behandeling van de rug of van de voeten uit. De anti-stress behandeling bestaat altijd uit een peeling, pakking en massage om een heus zen-moment te beleven. Bij de voeten zit er altijd een voetreflex massage bij inbegrepen. Ook een leuke cadeautip om te geven aan je geliefden.