Specifieke Gelaatsverzorging

 • Biopure Skin Oxygen Therapy (Zuurstofverzorging)

  Zuurstof is onmisbaar voor alle leven. Een constante zuurstoftoevoer is noodzakelijk voor de huidcellen om de benodigde energie aan te maken voor hun metabolische behoeften, en daardoor de vitaliteit van onze huid te verzekeren. Zonder voortdurende zuurstoftoevoer raken onze cellen sneller uitgeput. Ze krijgen te maken met de zogenoemde ‘hypoxische stress’. Vervuiling, zware metalen, tabaksrook en microbiële groei zijn de nadelige gevolgen van de groeiende verstedelijking die deze ware verstikking van de huid verhoogt.

  Om weerstand te bieden aan het zuurstofgebrek en de vervuiling, hebben ze deze detox behandeling voor extra zuurstoftoevoer ontwikkeld. Verontreinigende stoffen op de huid worden opgevangen dankzij het ‘magneet’ effect. Deze behandeling neutraliseert de giftige deeltjes en biedt extra weerstand tegen hypoxische stress. Ze bevordert de cellulaire zuurstofomloop en zorgt voor een anti-vervuilingsschild.

 

 • Perfection (pigmentvlekken)

  Het verstrijken van de jaren eisen hun tol en doordat de celregeneratie trager werkt dan de cel afbraak van afvalstoffen verouderen we sneller. Samen met factoren als het effect van Uv-stralen, blootstelling aan vrije radicalen, stress,… veroorzaakt het rimpels, expressierimpels, zichtbare poriën, een ongelijkmatig huidbeeld en vlekken. Vlekken zijn één van de meest voorkomende esthetische problemen die normaal zichtbaar zijn op de meest blootgestelde zones (gelaat, hals, handen,…).

  Ook tijdens de zwangerschap kan het zogenaamde zwangerschapsmasker tevoorschijn komen. Dit zijn verkleuringen in het gezicht die soms na de zwangerschap vanzelf weer verdwijnen. Het is dus ook mogelijk in enkele gevallen dat deze pigmentvlekken blijvend zijn. Geen paniek want met deze verzorging verbleken we die vlekken in no time!

 

 • Acti-Biotic (acné, onzuivere huid)

  De verzorging van een vette huid is tegelijkertijd veelomvattend en complex. Het probleem van een vette huid kent verschillende aspecten. De eenvoudigste zijn: een overmaat aan make-up op een slecht gereinigde huid, een verstikte huid die mee-eters en zwarte punten produceert, een glanzende huid met een overmaat aan seborrhea waarvan het evenwicht hersteld moet worden en die mat gemaakt moet worden. Dit zijn gevallen die men gemakkelijk kan aanpakken met aangepaste verzorgingsproducten. We weten echter dat de vette huid ook problemen kan opleveren die moeilijk op te lossen zijn. Dit is het geval bij de huid die aangetast is door acné. Acné is divers van oorsprong, kan op een extreme manier evolueren en kwalijke gevolgen nalaten. Het is dus belangrijk met voorzichtigheid en doeltreffendheid te behandelen.

  Er is daarom een verzorgingsmethode ontwikkelt die in staat is ALLE uitdrukkingen van de vette huid tegen te gaan, van de meest eenvoudige tot de meest complexe. De samenstelling is gebaseerd op een krachtig phytocomplex dat de synthese van de natuurlijke antibiotica aanwezig in de huid, stimuleert. Het helpt de huid weerstand te bieden tegen microbiële aanvallen die gedeeltelijk oorzaak zijn voor het ontstaan van puistjes. Deze verzorging heeft een hoge werkzaamheid die de verhoogde talgproductie reguleert en weer in evenwicht brengt.

 

 • Hydraclinic (intense hydratatie)

  Water doet leven! Er zijn veel factoren die het hydratatieniveau in de huid beïnvloeden. Eén daarvan is leeftijd, gezien een baby voor 80% uit water bestaat en een volwassene tussen 60-70%. Hydratatie speelt een bepalende rol in de uitstraling van de huid. Een vochttekort veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering. Het heeft een grote invloed op de huidcelfuncties. De huid toont ruw en vaal, droogtelijntjes worden zichtbaar en de huid voelt zeer trekkerig aan.

  Hoe behoud je een mooie huid? Niet alleen een intens hydraterende verzorging is nodig, elke dag water drinken is de boodschap! Zonder water droogt de huid zeer snel uit en wordt ze veel sneller ouder. Water helpt schadelijke stoffen te verwijderen en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden.

 

 • SensitivePRO (gevoelige huid)

  Een reactieve huid is kwetsbaarder dan een normale huid. Bij een reactieve huid heeft de opperhuid een verslechterde barrièrefunctie. Deze gevoeiligheid van de huid is het gevolg van een verlaging van de tolerantiedrempel. Hoe reactiever de huid, des te lager de tolerantiedrempel. Dit verschijnsel zorgt voor een hevige reactie van de huid op stoffen die van nature niet-irriterend zijn. De opperhuid voelt geïrriteerd aan, wat zich uit in een kriebelend gevoel en jeuk dat met tussenpozen of regelmatig voorkomt.

  De cosmetisch-genetische oplossing voor de reactieve huid is dus de sensitivePRO verzorging. Dit geeft een rechtstreekse werking op de genen die een rol spelen bij ontstekingen en celstress. Het actieveld van deze nieuwe formule is dan ook zeer uitgebreid: Het heeft zowel effect op oxidatiestress als op zenuwstress.

 

 • Bioptic (oogzone)

  Het gebied rond de ogen is een van de meest gevoelige en delicate zones van het gelaat. Dit komt vooral door het dunne huidweefsel met een laag percentage aan talgklieren waardoor de oogcontouren een sterke tendens vertonen van dehydratatie. Kringen onder de ogen en donkere cirkels zijn alsook een veel voorkomend resultaat van deze broosheid. Door voortdurende blootstelling aan gelaatsexpressie vertonen we gemakkelijk rimpels die duidelijke kenmerken ven huidveroudering vertonen.

  Voor al deze redenen kies je best voor de progresif oogverzorging als aanvulling bij je gelaatsverzorging. Globale en intense tekenen van huidveroudering worden gecorrigeerd met behulp van effectieve producten. Wallen en donkere oogkringen maken plaats voor een stevige, mooie oogcontour waardoor je ogen weer helder zijn en stralen.

 

 • SkinIdent specifiek

  Deze behandeling bevat dezelfde anti-allergene producten als de SkinIdent basic. We maken deze verzorging specifiek door een serum of ampulle toe te voegen die een specifiek probleem van de huid aanpakt.

Afspraak Maken

Wilt u online een afspraak maken of heeft u nog andere vragen ga dan naar de contact pagina.

Contact