Massage

 • Rugmassage, Lichaammassage of Gelaatsmassage

  Fysieke, mentale en emotionele spanningen worden vastgehouden in het lichaam op verschillende pijnlijke zones. Deze spanningen worden door middel van manuele massagetechnieken losgemaakt en afgevoerd naar de lymfeknopen om nadien de slechte stoffen uit te scheiden. De bloedsdoorstroming wordt gestimuleerd waardoor de stofwisseling bevorderd wordt en je ook minder last krijgt van koude voeten en handen. Een massage met de manuele massagetechnieken werkt dus niet enkel relaxerend op lichaam en geest maar ook helend in beperkte mate.

  Heb je even nood aan 1u volledige ontspanning en rust? Kies dan voor de volledige lichaamsmassage.

  Heb je veel stress of is je job zwaar belastend voor de rug? Kies dan voor een halfuurtje rug massage waar we de stress en blokkades zoveel mogelijk los masseren in de rug, schouders en nek.

  Heb je regelmatig last van hoofd- en nekpijn? Probeer dan eens de gelaatsmassage waar we ook de nek, de décolleté en het hoofd mee masseren.

 

 • Hot-stone Rugmassage, Hot-stone Lichaammassage of Hot-stone Gelaatsmassage

  Een hot-stone massage ontspant op twee manieren: Door het manueel masseren én door de warmte van de vulkanische basaltstenen. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesiumgehalte. Hierdoor kunnen de stenen de warmte langer vasthouden en geven ze deze op een natuurlijke wijze aan je lichaam door.

  De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Dit heeft als effect dat er niet alleen een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter werken. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Blokkades in spierweefsel worden mede hierdoor makkelijker opgelost. Bovendien zal het lichaam meer gaan transpireren zodat ontgiften via de huid sneller gaat.

  Deze massage is geschikt bij spanningen, stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma, artrose en fibromyalgie, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding. Ook de hot-stone massage kan over heel het lichaam, enkel op de rug of op het gelaat uitgevoerd worden.

 

 • Warme kaars massage van de rug

  De warme kaars massage is puur gericht op ontspanning. De zachte geur die vrij komt bij het ontsteken van deze kaars geeft je al een ontspannen gevoel. Wanneer het kaarsvet smelt komen er etherische oliën vrij gemengd met gesmolten paraffine die we kunnen gebruiken als massage-olie. Wanneer we de heerlijk warme olie in contact brengen met de huid gaan ook de spieren aangenaam ontspannen en kan je puur genieten van deze massage.

Afspraak Maken

Wilt u online een afspraak maken of heeft u nog andere vragen ga dan naar de contact pagina.

Contact