Manicure

 • Beauty manicure

  Dit is een compacte verzorging van handen en nagels. De nagels worden geknipt en gevijld, de nagelriemen naar achter geduwd en de handen worden gehydrateerd met een voedende handcrème. Deze verzorging duurt 30 minuten.

 

 • Standaard manicure

  Dit is een uitgebreide verzorging van handen en nagels inclusief een ontspannend handbadje. De nagelriemen worden verzorgd, de nagels gepolierd en de eeltrandjes langs je nagels weggehaald. Wil je de nagels ook graag mooi gelakt? Dit zit bij deze verzorging in de prijs inbegrepen.

 

 • Lakken van de nagels

  Indien je de nagels van de handen graag gelakt wil, gaan we op voorhand al alles klaarleggen zodat je de nagels niet meteen zou kunnen beschadigen. Het betalen gebeurt dan ook op voorhand en zo is de kans dus ook kleiner dat de mooi gelakte nagels beschadigd worden.

 

 • Supplement spa-verzorging

  Indien je vaak last hebt van koude en droge handen is de spa verzorging ideaal om bij je manicure te nemen. De handen worden gescrubd, je krijgt er een massage bij en ze worden ondergedompeld in een paraffine bad. Heerlijk warm en voedend!

Afspraak Maken

Wilt u online een afspraak maken of heeft u nog andere vragen ga dan naar de contact pagina.

Contact