Intense anti-age Gelaatsverzorging

 • Skinjexion (botox-like effect)

  Zijn chirurgische injecties het enige middel om rimpels te behandelen? Nee, vrouwen zijn nog steeds op zoek naar veiligere, minder agressieve en voordeligere alternatieven. De onderzoeksdienst van ERICSON LABORATOIRE stelt een zeer doeltreffende anti-rimpelbehandeling voor: Een innoverende combinatie van 3 actieve high-tech stoffen met een snelle inwerking op gezichtsrimpels. Hierbij zijn 3 sterke efficiënte en onmiddellijke effecten op de huid van cruciaal belang.

  • Een anti-oxidant met “No Age VXN-effect” om de vorming van rimpels tegen te gaan.
   Een “No Age VXN”-werking reproduceert het proces van een anti-verouderingsvaccin en maakt het mogelijk de veroudering van de huidweefsels af te remmen: immunostimulerend vermogen. 
  • De synaptische stof “BTX” voor het ontspannen van de samengetrokken huid en het effen maken van rimpels.
   Een “synaptische” werking dankzij een nieuw SNAP-8-complex, dat het mogelijk maakt in te werken op de neurotransmitters die verantwoordelijk zijn voor de samentrekking van de rimpel. 
  • Hyaluronzuur met zeer hoog moleculair gewicht voor het opvullen van rimpels.
   Een “hyaluronische” werking met een zeer groot moleculair gewicht (2,200 kDA) maakt het mogelijk de rimpel te vullen: mobiliseert het water tot 1000 keer zijn eigen gewicht. 

 

 • Genxskin (reactivering 14 genen, herstelt schoonheidsdriehoek)

  Naarmate we ouder worden en onze veroudering versnelt, raakt onze huid beschadigd. Dat proces is heel persoonlijk en iedereen veroudert anders. Dit proces kent verschillende oorzaken. Een van de belangrijkste oorzaken van het verouderen van de huid is de genen. Onze genen bepalen feitelijk ons hele leven van begin tot eind. Het voorkomen van de beperkingen van de ouderdom door een bewustwording van ons genetisch kapitaal en de interactie van onze genen met de omgeving zal de werkelijkheid van de 21ste eeuw bepalen. Wij bieden dan ook een geavanceerde en effectieve nieuwe methode aan die huidbescherming biedt en haar vitale functies stimuleert.

  Dit is een cosmetisch-genetische behandeling die zorgt voor een reactivering van 14 genen voor een zichtbaar anti-aging effect binnen 14 dagen. Ze zorgt voor een bescherming van de extracellulaire matrix en herstelt de schoonheidsdriehoek.

 

 • Slim Face Lift (liftend/afslankend)

  Een dubbele afslankende en liftende behandeling.

  Verfijning van het gezichtsovaal en vermindering van de vetophoping, zonder zware chirurgische lifting door focale adhesie, zonder invasieve technieken.

  Deze behandeling richt zich direct op de kern van de vethoudende cellen, door hun opslag te beperken en het stimuleren van de degradatie van vetten. Het concentreert zijn actie op twee duidelijk geïdentificeerde moleculen of ‘polyaminen’ als verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de onderhuidse vetten.

  De SLIM-FACE-LIFT behandeling werd gecreëerd voor vrouwen en mannen die op efficiënte en natuurlijke wijze de tekens van veroudering van het gezicht wensen te bestrijden, zonder een zware invasieve chirurgische ingreep. Zie hier dus een speciaal aangepaste techniek voor de behandeling van vet volumes die migreren naar de onderkant van het gezicht, van de huid verslapping op de wangen en van de dubbele kin.

  Deze verzorgingsmethode is geïnspireerd door twee bekende technieken in de esthetische ‘anti-age’ geneeskunde:

  • De liposuctie, dankzij de weefsel-aspiratietechniek door zuignappen
  • De lifting, door focale adhesie, geïnspireerd in de ‘esthetische chirurgie met hechtingen en haken’, die de vasthechting stimuleert van ankerpunten van de membraaneiwitten, om een beter gedrag te bekomen van de elastische vezels van de huid

 

 • Tensilift

  Een verzorging op basis van soja-isoflavonen die de huidelasticiteit voelbaar verhoogt, de aanmaak van collageen stimuleert en rimpels zichtbaar vermindert. Dit in combinatie met een stevige bindweefselmassage zorgt ervoor dat de structuur van de huid wordt verbeterd. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Wacht dus niet om deze verzorging te proberen maar boek al je afspraak bij de eerste tekenen van huidveroudering.

 

 • Enpitsu plus verzorging

  Om nog meer resultaat te boeken bij het professioneel behandelen van de huid werd er gezocht naar een klein en hanteerbaar apparaat om de professionele, meer gelatineuze, serums toe te laten diep in de huid te penetreren. Zo is UTSUKUSY uitgekomen op de Enpitsu plus pen.

  Wat gebeurt er bij het gebruik van deze pen?

  De enpitsu (Japans voor pen) pen gaat mechanisch een naaldkop met 12 titanium naalden aansturen op de door de professional aangegeven diepte. Op die manier kan men onderscheid maken naar de zone waarin men de pen gebruikt maar ook kan men diverse behandelingen mogelijk maken in functie van een optimale huidverbetering.

  De microperforatie van de huid maakt dat de actieve bestanddelen van het professionele serum rechtstreeks naar de microkanalen wordt geleid en de huid deze optimaal gaat opnemen.

  Als we de mogelijkheid toevoegen om het elektroporatiesysteem tegelijkertijd met micronaalden te combineren, genereren we een grote stimulatie van het weefsel, niet alleen met het openen van absorptiekanalen, maar ook de fibroblast die verantwoordelijk is voor de aanmaak van collageen en elastinemoleculen.

  Wat is elektroporatie?

  Elektroporatie is een techniek waarmee stoffen in een cel getransporteerd kunnen worden. Tijdens de elektroporatie wordt een korte voltagepuls (in de orde van tientallen millieseconden) toegediend aan een celsuspensie of aan een enkele cel. Hierdoor laadt het celmembraan op als een condensator, totdat de doorslagspanning bereikt wordt. Het celmembraan verandert dan zodanig van structuur, dat er hydrofiele poriën ontstaan. Wanneer de voltagepuls niet te hoog en te lang is, is de vorming van deze poriën omkeerbaar: na enkele seconden of minuten gaat het celmembraan weer dicht. In tussentijd kunnen stoffen in en uit de cel migreren, zowel door diffusie als door elektrisch transport.

  Dieptes van de doorwerking:

  • Manuele toepassing (derma roller): 20µm
  • Uitsluitend micro-needling: 60µm
  • Uitsluitend elektroporatie: 60µm
  • Gecombineerde techniek (needling + elektroporatie): 100µm

Afspraak Maken

Wilt u online een afspraak maken of heeft u nog andere vragen ga dan naar de contact pagina.

Contact